Momenteel zijn wij achter de schermen druk bezig met de collectie kerstpakketten voor 2020. 

Waardering; meer dan ooit actueel!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Origineel kerstpakket

Originele kerstpakketten online bestellen via Kerstpakketten? Met een origineel kerstpakket geeft u uw werknemers en/of klanten een keer iets anders. Het is namelijk een uitdaging om ieder jaar een origineel kerstpakket voor uw werknemers en/of klanten uit te zoeken. Wij helpen u daar graag bij, daarom bieden wij originele kerstcadeaus aan. Dit zijn kerstpakketten met allemaal originele producten erin. Om onze kerstpakketten origineel te houden, veranderen de kerstpakketten ieder jaar van inhoud. Ook in dit jaar de meest originele kerstpakketten 2019 kunnen samenstellen? Wij hebben 25 jaar ervaring in kerstpakketten, waardoor wij weten wat uw medewerkers en/of klanten willen. Zo kunnen wij de origineelste kerstpakketten samenstellen voor uw medewerkers en/of klanten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Origineel kerstpakket kopen

Wilt u een origineel kerstpakket van Kerstpakketten.nl kopen voor uw werknemers en/of klanten? Dat kan, wij bieden onze originele kerstpakketten al aan vanaf € 9,95. In ons zeer ruime assortiment kunt u zeker een geschikt kerstpakket voor uw werknemers en/of klanten vinden. Onze originele kerstpakketten zijn makkelijk en snel te bestellen via onze webshop. U kunt ook op afspraak een bezoek brengen aan onze showroom, hier helpen wij u graag verder met het uitzoeken en bestellen van uw originele kerstpakketten. Daarnaast kunt u de originele kerstpakketten versturen vanuit de showroom naar een locatie naar wens.

Origineel kerstpakket - Vintage

Inspiratie opdoen

Veel mensen zijn op zoek naar een uniek kerstpakket. Dat komt doordat ze willen laten zien dat er moeite is besteed aan het uitzoeken van een kerstpakket. Daarom moet een kerstpakket origineel zijn. Wij denken graag met deze mensen mee. Ons assortiment is heel divers waardoor een bezoeker veel inspiratie kan opdoen bij het uitzoeken van een kerstpakket voor zijn of haar werknemers. Om u vast een handje te helpen kunt u bijvoorbeeld kijken naar de duurzame en bijzondere kerstpakketten van Kerstpakketten.nl. Op zoek naar een kerstpakket idee? We delen de leukste kerstpakket ideeën en laten de meest trendy kerstpakketten van 2018 aan u zien. Deze zijn verdeeld in diverse thema's. Wat dacht u van een BBQ kerstpakket? Met een BBQ Masters kerstpakket geeft u uw personeel een waardevol en origineel kerstpakket. Zie hieronder een selectie van originele kerstpakketten van Kerstpakketten.nl.

Origineel kerstpakket - Urban Jungle BBQ Kerstpakket - BBQ Etagère

Rituals kerstpakket

Populair en origineel, een Rituals kerstpakket van Kerstpakketten.nl! Heerlijke verzorgingsproducten in een mooie verpakking, hier maakt u ongetwijfeld indruk mee. Rituals producten zijn geliefd onder de vrouwen, maar ook mannen waarderen een Rituals kerstpakket. Daarom hebben we speciale Rituals kerstpakketten voor mannen en voor vrouwen. Populair onder de vrouwen is The Ritual of Sakura en The Ritual of Dao. Mannen verrast u met The Ritual of Samurai! Maar het assortiment van Kerstpakketten.nl biedt meer. Was u al op zoek naar een kerstgeschenk voor mannen en vrouwen? Dan hebben wij de oplossing. Ons assortiment is onderverdeeld in kerstpakketten voor mannen en kerstpakketten voor vrouwen. Bepaal gemakkelijk welk kerstpakket het best past bij uw werknemer, maar vergeet niet dat een Rituals kerstpakket zeer geliefd is!

Kerstpakketten 2018

Origineel bent u niet met een ouderwets kerstpakket. Daarom heeft Kerstpakketten.nl ook in 2018 weer een selectie hedendaagse kerstpakketten gemaakt. De kerstpakketten 2018 zijn de meest populaire en trendy kerstpakketten van deze tijd. De kerstpakketten bevatten producten die horen bij 2018. We hebben gedacht aan de mannen en de vrouwen, aan mensen met een bepaalde geloofsovertuiging, aan mensen die graag een drankje doen en ook aan mensen die in het teken van de Kerstgedachte graag het goede doel willen steunen. Dat laatste kan met de goede doelen kerstpakketten van Kerstpakketten.nl. Dit jaar zijn ze gekoppeld aan Stichting Make-a-Wish en het Ronald McDonald Kinderfonds. Zie hieronder een tweetal kerstpakketten waarvan 5% van de opbrengst geschonken wordt aan beide goede doelen.

Goed doel kerstpakket - Duidelijke Taal Goed doel kerstpakket - Blikvanger

Uw originele kerstpakket zelf samenstellen

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt in onze webshop en wilt u meer dan 50 dezelfde originele kerstpakketten bestellen? Dan kunt u bij ons zelf uw origineel kerstpakket samenstellen. U weet het beste wat u uw werknemers en/of klanten afgelopen jaar cadeau heeft gedaan en u kunt nu dus een heel origineel kerstpakket samenstellen. U kunt kiezen uit alle producten die wij aanbieden in de door ons samengestelde kerstpakketten en alle combinaties zijn mogelijk. U kunt dus uw kerstpakket samenstellen zoals u wilt in elke gewenste prijsklasse. U kunt het originele kerstpakket dat door u is samengesteld extra bijzonder maken door een door u aangeleverde brief, wenskaart of product toe te laten voegen.

KerstcadeauKiezen

Vindt u het lastig welk origineel kerstpakket u uw werknemers en/of klanten cadeau moet geven? Dan kunt u kiezen om een voucher cadeau te doen. De vouchers die Kerstpakketten.nl aanbiedt kunt u vinden op de pagina KerstcadeauKiezen. Bij een KerstcadeauKiezen kunnen uw werknemers en/of klanten zelf hun eigen origineel kerstpakket online uitkiezen. U geeft ze een unieke code waarmee ze zelf online uit alle kerstpakketten die wij aanbieden hun gewenste kerstpakket kunnen uitzoeken. Zo weet u zeker dat u iets geeft waar uw medewerkers en/of klanten iets aan hebben. Een KerstcadeauKiezen is al beschikbaar vanaf € 20,- en is te verhogen met € 5,- tot het gewenste bedrag. Het maximale bedrag van een KerstcadeauKiezen is € 70,-. Met een KerstcadeauKiezen maakt u uw werknemers en/of klanten altijd blij en zij kunnen het originele kerstpakket uitzoeken wat zij willen.

Wilt u uiteindelijk zelf een kerstpakket uitzoeken? Bekijk dan snel alle kerstpakketten van Kerstpakketten.nl!

 

Copyright © 2017 X-Masters, Inc. Alle rechten voorbehouden.